background image
jarnboas-logga

Larsmäss hantverksmarknad

Ingen Larsmäss 2021

Järnboås Bygdegårdsförening: Vi ser fram emot 2022. Läs mer här. 

 

Larsmäss behöver din hjälp!

Vill du vara med och göra Larsmäss till den bästa hantverksmarknaden i Sverige? Ett levande Järnboås i en levande landsbygd gynnar oss alla. Vi har idag skola, affär och bymack, en aktiv idrottsförening, ett bra fotbollslag och en Juggerturnering med deltagare från många länder (Järnsvenskan) på Finnsjöstrand. Och mycket mycket annat. En fortsatt positiv utveckling gör att värdet på våra hus ökar och den service vi har idag kan få fortsätta finnas. Och tänk om vi även får ett äldreboende en dag...

Ett framgångsrikt Larsmäss sätter sedan nästan 40 år Järnboås på kartan, och är bl a en förutsättning för att vi ska kunna hålla bygdegården i gott skick. Vi är ett glatt gäng som håller på, men som med allt annat så behövs det nytt blod och nya idéer. Vi behöver förstärkning i vår organisation!

 

Känner du att du har lite eller mycket tid över, och vill bidra till att detta fantastiska evenemang fortsätter utvecklas, har vi stora och små uppdrag för dig. Hjärtligt välkommen att höra av dej till Larsmässkommittén!

Anna-Carin Andersson, 076-199 83 50

Solweig Björåsen, 070-597 64 64 

Emil Larsson, 072-530 77 83

Carina Larsson, 073-051 82 87

Ida Larsson, 070-219 32 30

 

Klicka på länken för att läsa mer om: Den stora hantverksmarknaden Larsmäss som äger rum andra helgen i augusti och då en stor del av järnboåsarna arbetar för att marknaden ska kunna genomföras på bästa sätt.

Vill du vara med och sälja på Larsmäss?  Läs mer om Marknadsplatserna