background image
jarnboas-logga

Ge ditt stöd till bygden - bli medlem i Järnboås Bygdegårdsförening NU!

Du kanske länge har tänkt bli medlem i bygdegårdsföreningen, och därmed bidra med ditt stöd till Finnsjöstrand och de evenemang som föreningen ordnar? Men bara inte kommit till skott? Då är det läge nu!!

2020 riskerar att bli ett tungt år för föreningen rent ekonomiskt. Den pågående Covid19-pandemin drabbar även våra evenemang och det gör att våra intäkter av dessa i värsta fall helt uteblir. Eftersom vi ändå har ganska dryga kostnader för förvaltningen av Finnsjöstrand, är våra medlemmars avgifter viktigare än någonsin för föreningens ekonomi. 

Vill du också ge ditt bidrag till föreningens fortsatta verksamhet och bli medlem i föreningen är du hjärtligt välkommen! Årsavgiften för 2020 är 250 kr per familj och 150 kr för enskild person. Som medlem har du 20% rabatt på lokalhyran på Finnsjöstrand.

Medlemsavgiften skall betalas in till föreningens bankgiro 546-7287, men vi vill notera namn och adress på samtliga personer som omfattas av medlemskapet så därför uppskattar vi även ett meddelande! Kontakta föreningens sekreterare Maria Björklund på e-post: maria@noraglass.se eller ring 072-716 51 10.

Tack för ditt bidrag och välkommen!